Hoe ook jij vanuit huis kunt werken.

Hoe ook jij vanuit huis kunt werken.

Hoe je een goed inkomen kunt opbouwen voor een gezonde & luxe leefstijl, zonder voor een baas te hoeven werken. Empire Business, samen de bouwstenen leggen voor het pad naar financiële vrijheid en vrijheid in werken.

In 2015 startte ik mijn bedrijf Empire Fantasies, een bedrijf met als eerste instantie het doel om voor mensen met slechte of gebroken relaties iets te kunnen bieden aan steun en oplossingen.
Door een burn-out is dit concept eigenlijk nooit van de grond gekomen en ben ik onder dezelfde naam doorgegaan met mijn webshop in dameskleding en deze bestaat nog steeds.

Toch bleef het kriebelen, want mensen een goed gevoel geven en op weg helpen naar een betere toekomst krijg je niet echt voor elkaar met het verkopen van een jasje of een jurkje.
Het moest dan ook heel wat anders worden of misschien wel een aanvulling. En met die gedachte ging ik een stapje terug naar daar waar ik begonnen was.

De naam Empire staat voor IK, JIJ/JOU, JULLIE, SAMEN. Werken aan jezelf, bouwen aan je toekomst, zorgen voor je omgeving, het creëren van jouw Empire, jouw en ons welzijn.
Betekenis geven aan je leven is de weg naar je gelukkig voelen is wel het motto wat hier heel goed bijwoord.

Het vervolg van de naam “Fantasies” is dan het op die manier bereiken dat het boven al je dromen en fantasieën uit kan en mag stijgen.

En dat is precies waarom ik mij in netwerkmarketing zo kan vinden. Na diverse werkgevers te hebben gehad, was er weinig vooruitgang in persoonlijke en financiële groei, ook het vastzitten in een 9 tot 5 job was toch iets wat niet helemaal bij mij paste

Dat netwerkmarketing op mijn pad is gekomen is dan eigenlijk ook niet zo gek en dit is het pad wat ik zeker blijf volgen. Fantasieën worden werkelijkheid. Mensen helpen met een gezonde leefstijl en een luisterend oor bieden, een stukje verkoop met fantastische producten en mensen helpen hun eigen business op te bouwen is toch wel het mooiste wat er is en zijn het bij deze toch mijn dromen die uitkomen.

Mijn missie, is om zoveel mogelijk mensen te helpen en te ondersteunen, mijn klanten, mijn team, zodat IK, JIJ/JOU, WIJ, SAMEN onze fantasieën, dromen, doelen waar kunnen maken.

Empire Business is geboren en zal groeien in ongekende mogelijkheden en daar kan jij onderdeel van zijn! Empire Business, helpt je op weg met je persoonlijke en zakelijke groei, laat je zien dat werken echt anders kan met behulp van unieke systemen, dat IK, JIJ/JOU, WIJ, SAMEN het pad opgaan naar financiële vrijheid en vrijheid van werken.

Het jonge netwerkbedrijf waar ik nu mee werk, heeft enorme groei potentie en omdat we nog niet zo groot zijn, bied ik aan om samen met mij en mijn team de bouwstenen te gaan leggen en een stevig fundament te gaan bouwen voor een succesvolle toekomst en dit met behulp van unieke systemen.

Heb je na het lezen van al dit ook interesse in deze geweldige opportunity, reageer dan hieronder met IK WIL OOK ALS EEN VAN DE EERSTE STARTEN en vul het contact formulier in, ik neem z.s.m. contact met je op.

Tot gauw!

Liefs, Lucia

1 Comments

  • Avatar
   FitnessBond
   jul 2, 2020

   It is the plan to give significant data and best works on, including a comprehension of the administrative procedure. FitnessBond

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code