Illumen

Illumen

Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien.

Met deze techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht (diepe rimpels echter niet) en sporen van acne, evenals verkleuringen van de huid verwijderd.
De behandeling kan ook preventief gebeuren, om rimpelingen of verkleuring te voorkomen.
Een peeling is vooral geschikt voor plaatsen waar de huid vrij dun is, zoals de rug van de hand, gezicht en hals.

Onze illumen peeling gel is verrijkt met pure CBD en Fruit Enzymen om dode huidcellen te verwijderen, de cellen en de huid te revitaliseren.
De ultrafijne, exfoliërende deeltjes en natuurlijk voorkomende AHA's, stimuleren de cel vernieuwing om de huidtoon en textuur te verbeteren.
Gebruik Illumen 2-3 keer per week, gevolgd door de Ultim+ 24 uurs crème voor het beste resultaat.

Wil je meer weten over onze SkinCare lijn, stuur dan je vraag even in een privé berichtje of reageer met info onder dit bericht.

1 Comments

  • Avatar
   Ish Sodhi
   dec 16, 2019

   Peeling is an anti-aging technique that is being used to replace old facial skin cells with the younger ones. You can read this essay shark for more details. This technique is getting popularity because it is giving astonishing results.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code