1 tube 0.5 ml Instantly Ageless ™ (probeer verpakking)

Jeunesse IA

Neuer Artikel

Instantly Ageless™ is een krachtige anti-rimpel crème die wallen, rimpels en donkere kringen binnen 2 minuten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Super voor die keer dat je er echt geweldig uit wilt zien!

Mehr Infos

5,00 € inkl. MwSt.

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

WAT IS INSTANTLY AGELESS

Instantly Ageless ™ is een krachtige anti-rimpel microcreme die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het Revolutionaire ingrediënt argireline werkt als een botox. Instantly Ageless ™ herstelt de huid en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en poriën en egaliseert de huid.

 Een perfecte dag begint met een perfecte huid. De formule is zorgvuldig ontwikkeld. Het is een lichte creme met een conditioning complex van mineralen die de huid egaliseert. Instantly Ageless ™word onmiddelijk in de huid opgenomen waardoor de verschijning van rimpels verminderd. Het is specifiek ontworpen om gebieden die elasticiteit verloren zijn zichtbaar te herstellen.


Het effect is binnen 2-3 minuten zichtbaar na het aanbrengen. Het blijft ongeveer 8-10 uur zitten.

VOORDELEN INSTANTLY AGELESS

    Zichtbaar vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.
    Wist de verschijning van donkere kringen en wallen onder de ogen
    Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën
    Verfijnt de huidtextuur
    Geeft de huid een matte uitstraling.
    Herstelt de huid voor een optimale uitstraling.

WERKZAME INGREDIENTEN INSTANTLY AGELESS

Het werkzame bestanddeel in Instantly Ageless is Argireline

Dit is bekend om de aanzienlijke resultaten in de anti-aging. Het is een hexapeptide wat werkt als een botox bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen (zoals botox). De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen.

GEBRUIK

Breng een geringe hoeveelheid aan op het te behandelde gebied en laat het vochtig op de huid intrekken, uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten. Een tube van 1,6ml kunt u 2-3 dagen gebruiken afhankelijk van individueel gebruik.

Kijk op onze blog voor nog meer filmpjes!

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

1 tube 0.5 ml  Instantly Ageless ™ (probeer verpakking)

1 tube 0.5 ml Instantly Ageless ™ (probeer verpakking)

Instantly Ageless™ is een krachtige anti-rimpel crème die wallen, rimpels en donkere kringen binnen 2 minuten laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Super voor die keer dat je er echt geweldig uit wilt zien!